Duurzame Huizendag 2023 in Groningen

Op 14 oktober is er weer een Duurzame Huizendag op initiatief van Grunneger Power ! Dit keer ligt de focus op energie- en geldbesparing, isolatie en warmtepompen. Het is immers najaar en de energierekening loopt dan weer op. 

Samen duurzaam wonen

De Duurzame Huizendag organiseert Grunneger Power samen met en voor onze lokale Stadjers. Heel graag organiseren we deze dag dus mét elk lokaal duurzaam initiatief! Wie helpt ons met het werven van bewoners die hun huis open willen stellen voor buurtgenoten en andere geïnteresseerde inwoners van de gemeente Groningen? Het zou mooi zijn als er per buurt verschillende duurzame maatregelen te bekijken zijn. Daarbij kun je denken aan: warmtepompen, groene daken, zonnepanelen, infraroodpanelen, vloerisolatie en/of gasloze woningen. Ook vinden we het leuk als mensen hun tuin hebben aangepast op het veranderende klimaat. 

Wat doen bewoners of lokale initiatieven ? 

Zijn er meerdere deelnemende huizen in jullie buurt? Dan vinden we het leuk als jullie bij een van de woningen een activiteit doen. Dit kan een mooie kans zijn voor een lokaal initiatief om zichzelf op de kaart te zetten of de eigen achterban te vergroten. Verspreid de informatie en de inschrijflink dus zoveel mogelijk in het eigen netwerk, zodat we er samen een mooie route van kunnen maken! Deel je ideeën voor een activiteit van tevoren met Grunneger Power? Of heb je nog geen idee wat te doen? Neem dan even contact op met Grunneger Power via info@grunnegerpower.nl.